Katie Price Beeld © Getty Images

Katie Price 'in shock' na mishandeling: 'Zat gewoon thuis tv te kijken'

24 augustus 2021 11:19

Katie Price (43) is gisteren in haar eigen huis aangevallen door een 32-jarige man, waar het glamourmodel een gebarsten lip, blauw oog en mogelijk zelfs een kaakbreuk aan heeft overgehouden. Aan de Britse krant 'The Sun' laat ze weten hoe het nu met haar gaat.

"Ik zat gewoon thuis tv te kijken toen ik opeens werd aangevallen"

"Ik heb een enorme kneuzing, mijn gezicht is helemaal opgezwollen en ik moest naar het ziekenhuis", vertelt Katie aan The Sun. Ook liet ze haar verwondingen vastleggen voor de krant. "Ik ben verbijsterd en ontredderd." De tv-persoonlijkheid is 'in shock' door de gebeurtenis, laat ze weten. Nadat ze werd aangevallen door de 32-jarige man vluchtte ze naar het huis van haar 19-jarige zoon Harvey. "Hierbij heb ik ook mijn voeten bezeerd", verklaart Katie, die het afgelopen jaar in een rolstoel heeft doorgebracht nadat ze beide voeten had gebroken.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Katie Price 'aangevallen' en opgenomen in ziekenhuis met kaakbreuk

"De ruzie werd niet uitgelokt. Ik zat gewoon thuis tv te kijken toen ik opeens werd aangevallen", gaat Katie verder. "Meer kan ik er op dit moment niet over zeggen." Het glamourmodel is inmiddels weer thuis, maar de verdachte zit nog altijd vast. De politie van Essex, waar Katie woont, zit nog middenin het onderzoek naar de mishandeling. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!