Victor Abeln Beeld © ANP

First Dates-barman Victor Abeln is weer vrijgezel

24 augustus 2021 12:05

Victor Abeln (37) probeert in 'First Dates' zijn gasten een steuntje in de rug te geven in hun zoektocht naar liefde, maar nu blijkt dat hij zelf ook weer op de markt is. In 'Veronica Superguide' vertelt hij dat zijn relatie is stukgelopen.

"Ik heb nog geen zin om te daten"

Wanneer Veronica Superguide hem vraagt naar zijn zomerplannen, blijkt dat Victor sinds kort weer vrijgezel is na een relatie van drieënhalf jaar. "Desondanks heb ik geen summer of love achter de rug." Kijkers van First Dates vielen massaal voor de blauwe ogen van de barman, maar voor hen is er slecht nieuws: "Ik heb nog geen zin om te daten."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

First Dates-barman Victor ontsnapt aan noodlot tijdens vakantie

Victor zegt dat hij en zijn ex veel hebben meegemaakt. "Ook omdat zij MS kreeg. Maar dat is niet de reden dat het voorbij is tussen ons. We groeiden uit elkaar."

De barman vertelde eerder al in de VARAGIDS over haar ziekte. In januari 2019 kreeg ze klachten en in maart kreeg ze de diagnose MS. "Het was meteen een heel heftige aanval. Ze kon haar benen steeds minder bewegen. (…) Ze heeft onder meer een plekje in haar ruggenmerg, waardoor ze uitvalverschijnselen kreeg."

Miniatuurvoorbeeld

Zie ook:

Dennis Schouten vertelt over zijn First Dates VIPS-avontuur

Ondanks dat Victor dan misschien geen zin heeft om te daten, krijgt hij de komende tijd alsnog een hoop dateleed mee vanaf de zijlijn in First Dates. "We zitten nu midden in de opnames van het nieuwe seizoen en er is weer van alles voorbij gekomen. Er doen dit jaar zelfs kandidaten mee van negentig-plus", vertelt hij in Veronica Superguide.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!