André Hazes en Sarah van Soelen Beeld © ANP

André en Sarah bezegelen liefde met matchende tattoos

24 augustus 2021 13:04

De liefde van de man gaat doorgaans door de maag, maar die van André Hazes (27) gaat door de naald. De zanger is nog druk bezig met het weg laten laseren van zijn tattoos voor ex Monique Westenberg (43), maar is ondertussen al in de weer met een permanent plaatje voor zijn huidige liefje Sarah van Soelen (25).

"Supervet en supersexy"

Een nieuw huis, ontelbaar veel liefdestripjes en nu ook een matchende tattoo. André laat er geen gras over groeien. En ondanks dat de tatoeages voor Monique nog op zijn lichaam staan, vindt hij zichzelf geen 'stomkop', zo schrijft hij in zijn column in Veronica Superguide. 'Mijn impulsiviteit brengt me soms in de shit, maar het is ook een trek waar de mooiste avonturen uit voortkomen. Als mijn nek clean is, is de nieuwe start compleet.' Want ja, op die nek staat nu nog de verlovingsdatum van hem en Moon.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Droom André en Sarah komt uit: krijgen sleutels nieuwe huis

André deelt met Sarah zijn verslavingsverleden. 'Iets waar we elkaar niet om veroordelen.' De matchende tattoo heeft hier dan ook alles mee te maken. Hij neemt binnenkort de tekst 'I love her, not for the way she silences my demons, but for the way her demons dance with mine' op zijn ribben. Zij heeft de 'I love him'-versie al op haar ruggengraat staan. 'Van nek tot billen. Supervet en supersexy.'

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

André en Sarah poseren voor familiefoto met (schoon)ouders

De zanger vertelt in zijn column ook dat hij pas tien jaar oud was toen hij zijn eerste tattoo kreeg. Hij zou namelijk de as van zijn vader in een hanger aan een ketting krijgen, maar zijn moeder Rachel was bang dat hij die zou verliezen. 'Daarom bestelde ze in de tattooshop drie keer dezelfde polstattoo, een verwijzing naar hun trouwdatum. Wist zij veel dat ze de toon zette voor een leven vol tattoos.'

Voor Bridget Maasland heeft André destijds eveneens een tattoo laten zetten: een brug. Een tijdje terug liet de zanger zich bovendien cornrows aanmeten, maar die waren niet van permanente aard.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!