Romy Monteiro Beeld © ANP

Romy Monteiro zomaar bespuugd door wildvreemd meisje

24 augustus 2021 15:19

Romy Monteiro (28) vertelt in 'Veronica Superguide' over een heftig voorval dat ze twee jaar geleden meemaakte: de actrice werd zomaar bespuugd op een festival door een andere feestganger.

"Toen vloog het hele groepje waarmee ik was op haar af"

Romy vertelt dat ze geen vechtersbaasje is. Ze heeft zelfs nog nooit gevochten. "Terwijl mensen dat wel van mij verwachten; ik heb best een grote mond."

Ze hield zelfs haar handen thuis toen ze een paar jaar geleden iets naars meemaakte. "Twee jaar geleden werd het wel vervelend op een festival. Uit het niets spuugde een meisje me in mijn gezicht." Romy kon op de hulp van haar vrienden rekenen. "Toen vloog het hele groepje waarmee ik was op haar af."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Vertrekt Romy Monteiro binnenkort uit Goede Tijden, Slechte Tijden?

Waar ze zelf rustig bleef toen ze bespuugd werd, kwam ze wel meteen in actie toen er iets met de hond van haar moeder gebeurde. "Vorig jaar liet ik met mijn moeder de hond uit toen die werd aangevallen door een pitbull. Gelukkig had die een muilkorf." Romy en Antje sprongen er gelijk tussen om de pup te redden. "Dat baasje was een nare man die alleen stond te lachen."

Romy mocht dit jaar de douze points uitdelen bij het Eurovisiesongfestival in plaats van de zieke Duncan Laurence. Bij Humberto vertelde ze hoe ze dat vond:

Romy over Songfestival: 'Voelde van spanning benen niet meer'

05:28
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Romy Monteiro geniet van rol GTST, maar moet wel 'bijbenen'

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!