Mick Jagger en Charlie Watts Beeld © ANP

Rolling Stones-leden reageren op overlijden Charlie Watts

25 augustus 2021 01:33

Mick Jagger (78) en Keith Richards (77) staan op sociale media stil bij het overlijden van hun goede vriend en mede-Rolling Stone Charlie Watts. Zowel Mick als Keith postte een foto op Instagram zonder daar een tekst bij te zetten.

"Hij komt nu bij die andere grote muzikanten"

Mick plaatste een foto van breeduit lachende Charlie achter zijn vertrouwde drumstel, waar Keith een kiekje postte van een verlaten drumstel met daarbij een bordje 'gesloten'. Fans reageren bedroefd, maar dankbaar op beide foto's. 'Hij was de beste drummer ooit, sterkte met dit verlies', schrijft een fan. Een ander zegt: 'Wat een verlies. Zijn talent raakte ons allemaal. Ik ben dankbaar dat ik als tiener getuige heb mogen zijn van zijn en jullie muziek. Hij komt nu bij die andere grote muzikanten, zoals Janis Joplin, Jimi Hendrix en Jim Morrison. Rust in vrede Charlie.'

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Charlie Watts wilde niet de drummer van Mick Jagger zijn

Charlie overleed dinsdag op 80-jarige leeftijd in een ziekenhuis in Londen, omringd door familieleden.

De website van The Rolling Stones eert Charlie door een portretfoto van hem op de site te plaatsen. De rest van de website www.rollingstones.com is niet te bezoeken. Het is onbekend hoelang de website er zo uit blijft zien.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

De wereld rouwt om Rolling Stones-drummer Charlie Watts

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!