Maxime Meiland met haar vriend Leroy en haar dochtertje Claire Beeld © ANP

Maxime en Leroy lichten tipje van de sluier op over babynaam

25 augustus 2021 17:13

Met nog maar een paar weken te gaan, worden de volgers van Maxime Meiland (25) steeds nieuwsgieriger naar de aankomende baby. Daarom houden Maxime en haar vriend Leroy Molkenboer (30) een Q&A op Instagram. Hoe gaat hun aanstaande dochter bijvoorbeeld heten?

"Ik ken ook eigenlijk niemand die zo heet"

Leroy vertelt dat hij met de naam van de kleine meid op de proppen kwam. "Ik moest wel in het begin even wennen hoor", vult Maxime hem aan. "Omdat het ook een naam is die je niet zo heel veel hoort. Ik ken ook eigenlijk niemand die zo heet."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Zwangere Maxime Meiland telt af: 'Nog heel eventjes'

De aanstaande vader hoorde de naam op een draaidag toen iemand zich voorstelde. "Als je weet dat je een baby krijgt, ga je op elke naam letten. En toen stelde zij zichzelf voor en dacht: wauw, dit is wel een mooie naam."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Maxime Meiland werkt aan boek over haar leven

Volgens het stel hoor je de naam niet veel en past het bovendien goed bij de naam Claire. "We vonden die oud-Hollandse namen ook wel leuk, zoals Teuntje," vertelt Maxime. "Maar dat past dan toch niet." Ook de naam Gijsje stond op het namenlijstje, maar is het niet geworden.

Welke naam het dan wel is geworden, houden ze nog even voor zichzelf.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Maxime Meiland: 'Zonder vriend was ik ook voor een baby gegaan’

De zwangerschap van Maxime is uiteraard ook te volgen in het nieuwe seizoen van Chateau Meiland. De Meilandjes vertellen in onderstaande video wat de kijkers allemaal kunnen verwachten.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!