Maxime Meiland en Leroy Molkenboer Beeld © ANP

Maxime Meiland over Leroy: 'Het was liefde op het eerste gezicht'

26 augustus 2021 07:42

Iets meer dan een jaar geleden sloeg de vonk over tussen Maxime Meiland (25) en haar vriend Leroy Molkenboer (30). Volgens de Meiland-telg was het liefde op het eerste gezicht, maar voor Leroy was dat anders.

"Toen ik jou voor de eerste keer zag, vond ik jou meteen heel interessant"

In een Q&A op Instagram vertellen Maxime en Leroy over de totstandkoming van hun relatie. Maxime was meteen hoteldebotel, ze weet zelfs nog wat hij droeg tijdens hun eerste ontmoeting. Voor Leroy zit de vork nét iets anders in de steel. "Het heeft even geduurd. Toen ik jou voor de eerste keer zag, vond ik jou meteen heel interessant."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Maxime en Leroy lichten tipje van de sluier op over babynaam

Leroy en Maxime leerden elkaar kennen toen Leroy kwam draaien op het Chateau in Frankrijk. Hij moest daarna weer terug naar Nederland. "Dan zakt het een beetje af. Waarom ga je ook in Frankrijk wonen?" De klik was er volgens Leroy wel meteen. "Die eerste avond dat ik er was."

Leroy vond Maxime meteen interessant en spreekt voorzichtig van 'liefde op het eerste gezicht', maar hij nuanceert het ook meteen. Het heeft namelijk eventjes geduurd voor de twee echt een relatie kregen. "Het is dat ik zo doorzette", grapt Maxime. "Als ik iets wil..." Leroy vult aan: "Dan ga je er ook voor."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Zwangere Maxime Meiland telt af: 'Nog heel eventjes'

De vriend van Maxime moet 'meer op gang komen', zo stelt hij zelf. Volgens de dochter van Martien en Erica is Leroy meer een soort weegschaal. "Jij kan moeilijk knopen doorhakken." Gelukkig kan Maxime dat wel. "Als we alle twee zo zouden zijn, dan kom je nergens in het leven."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Maxime Meiland werkt aan boek over haar leven

Maxime mag dan weg zijn uit Frankrijk, de familie Meiland is nog altijd de trotse eigenaar van Chateau Marillaux. In onderstaande video zie je er meer over.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!