Honey Boo Boo Beeld © Getty Images

Honey Boo Boo getransformeerd tot model voor Teen Vogue

26 augustus 2021 11:42

Dat het niet zo lekker gaat met de familie van Honey Boo Boo (15) weten we al een tijdje. Mama June (42) is door drugs- en alcoholgebruik ontspoord en ziet haar familie momenteel niet. Haar dochter doet nu voor het eerst haar verhaal in 'Teen Vogue'. Speciaal voor het blad liet ze zich ook nog eens in rasechte haute couture hijsen.

"Ik doe er alles aan om mijn eigen leven op orde te houden"

Mama June heeft haar vermogen uitgegeven aan drugs en alcohol, waarna ze de voogdij over haar dochter verloor. Tegenwoordig is Lauryn, Junes andere dochter, Honey Boo Boo's voogd. "Mensen hebben geen idee wat de impact is van andermans drugs- en alcoholgebruik", laat Honey Boo Boo weten aan Teen Vogue. "Het is heel lastig. Ik wens dit niemand toe. (...) Toen het heel slecht ging met mijn moeder wist ik niet waar ik zou eindigen." Maar de realityster is 'trots' op hoever ze het heeft geschopt, vertelt ze in het interview. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Honey Boo Boo vreest voor leven van moeder June

Honey Boo Boo doet er alles om weer goed te worden met haar moeder, maar wil zich ook focussen op haar eigen toekomst. "Ik wil de beste versie van mezelf worden en m'n eigen geld verdienen. Maar ook goede cijfers halen op school. Ik doe mijn best", zegt ze in het tijdschrift. Haar doel is om op haar 18e verjaardag een eigen huis en auto te hebben. "Ik doe er alles aan om mijn eigen leven op orde te houden." 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Familie Honey Boo Boo hoopt dat Mama June gevangenis in moet

Dat is niet het enige wat de realityster bezighoudt. "M'n moeder heeft me niet Honey Boo Boo genoemd. Ik heet Alana", legt ze uit. Hiermee wil ze afstand nemen van haar tv-persoonlijkheid. "Het zijn twee compleet verschillende personen. (...) Ik denk dat mensen verwachten dat ik altijd de kleine Honey Boo Boo zal blijven, maar dat ben ik niet meer." Daarbij heeft ze ook nog een boodschap voor body shamers: "Ik weet dat ik mooi ben en dat ik een goed lichaam heb. Dus die haters kunnen me wat." 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!