Spice Girls: Mel C, Emma Bunton, Victoria Beckham, Mel B, Geri Halliwell Beeld © Getty Images

'Victoria Beckham ziet weer af van nieuw project met Spice Girls'

26 augustus 2021 13:18

Ginger, Sporty, Baby en Scary moeten het wéér zonder Posh doen. De Spice Girls zijn druk bezig met de ontwikkeling van hun nieuwe videogame en hielden een reünie om hun plannen te bespreken, maar Victoria Beckham (47) heeft geen tijd voor spelletjes. Dat meldt 'The Sun'.

"Ze zijn hier al een tijdje mee bezig"

Geri Halliwel, Mel B, Mel C en Emma Bunton zijn bij elkaar gekomen om de laatste hand te leggen aan een videogame over de Spice Girls. Maar één pittige dame van de band moet er niets van weten: Victoria. Volgens The Sun 'wil Victoria er geen onderdeel van uitmaken', terwijl de overige vier 'heel enthousiast' zijn over hun nieuwe onderneming. "De vier leden kwamen dinsdag bijeen om dingen op te nemen voor de camera. Ze zijn hier al een tijdje mee bezig", aldus de ingewijde. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Victoria Beckham blikt terug op bijzonder Spice Girls-optreden tijdens Olympische Spelen

"Dit spel is één van de vele dingen waar ze aan werken. Daarnaast komt er nog een geanimeerde film om de nalatenschap van de Spice Girls te vieren", gaat de bron verder. Bovendien zouden Geri, Mel B, Emma en Mel C een nieuwe tournee ook zien zitten, maar dat is door het coronavirus op dit moment niet mogelijk. In de tussentijd blijven ze 'gekke' andere projecten doen, waarmee ze, volgens de bron, 'behoorlijk wat geld binnenharken'. 

Maar Victoria heeft geld genoeg, of het althans druk genoeg. De Spice Girl heeft een imposant mode-imperium opgebouwd. Al dreigt dat om te vallen:

Nikkie over ondergang mode-imperium Victoria Beckham

04:57

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!