Pernille la Lau Beeld © ANP

Pernille la Lau weer gelukkig in de liefde: 'Gaat heel goed'

26 augustus 2021 17:33

In 2000 verliet de 'Koffietijd'-presentatrice de vader van haar kinderen, maar een tekort aan aandacht van het mannelijk geslacht heeft ze nooit gehad. Toch is er één vent in het specifiek die Pernille la Lau (49) onlangs wist te veroveren, zo vertelt ze in het weekblad 'Nieuwe Revu'.

"Het gaat niet om wat die man in huis moet hebben, maar om wat ik zelf uit een relatie wil halen"

Volgens Pernille gaat het tussen haar en haar lover 'heel goed' en is het een 'love in progress' - wat dat dan ook precies mag betekenen. "Het gaat niet om wat die man in huis moet hebben, maar om wat ik zelf uit een relatie wil halen", gaat ze er wat dieper op in als aan haar gevraagd wordt waar een man aan moet voldoen om haar interesse te wekken. "Ik vind het belangrijk dat iemand stevig in z’n schoenen staat, dat hij back-up aan mij kan geven. Hij moet staan voor wie hij is en wat hij doet."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Pernille la Lau zet punt achter relatie na zeven jaar

Natuurlijk had ze liever gezien dat de relatie met de vader van haar kinderen was geslaagd, maar volgens Pernille gaat het 'niet altijd zoals je denkt'. Ze vertelt: "Als ik vroeger alleenstaande moeders of vaders zag, dan dacht ik: hoe doen ze dat? (...) Eigenlijk was het heel leuk, omdat je je kinderen als je er in je eentje voorstaat op een andere manier leert kennen. Je kunt niet denken: mijn partner neemt het wel van me over, dus je moet zelf veel meer oplossingen verzinnen. Dat is soms lastig, maar geeft ook veel voldoening."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Loretta Schrijver na operatie rest van het Koffietijd-seizoen uit de running

Pernille is regelmatig naast Loretta Schrijver te zien in Koffietijd, maar onlangs lag Loretta zes weken lang in het ziekenhuis door complicaties van een operatie nadat bij haar een beginnende fase van darmkanker was vastgesteld. Inmiddels gaat het beter en pakt ze haar tv-werk weer rustig op, maar Koffietijd is nog altijd een beetje 'te zwaar'. Bekijk de hele video hieronder:

Koffietijd is 'nog een beetje te zwaar' voor Loretta Schrijver

00:56

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!