René le Blanc Beeld © ANP

René le Blanc opgeschrikt door vuurwerk: 'Geen geintjes meer'

26 augustus 2021 18:10

In een nieuwe aflevering van 'De Laatste' van 538 schuift de 'Ik Geloof In Mij'-ster aan en vertelt over het moment dat hij niet in zichzelf geloofde en ontkracht hij de roddels die over hem verspreid worden. René Le Blanc (52) onthult daarnaast dat er onlangs zwaar vuurwerk onder zijn raam is gegooid.

"Als ik de rolluiken niet dicht had gehad, waren mijn ramen eruit gegaan"

"Vorig weekend lagen wij op bed, mijn dochter was bij mij aan het logeren. ’s Nachts om half 5 horen we een hele harde klap", vertlt de zanger in de video. "Wij dachten eigenlijk dat het onweer was, het zal jeugd zijn geweest. Wat bleek: er liggen drie van die grote cobra’s onder ons raam. Als ik de rolluiken niet dicht had gehad, waren mijn ramen eruit gegaan. Toen was ik wel heel boos, dit zijn geen geintjes meer."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Nicol Gillis over René le Blanc: 'Kan niet kijken naar die man'

De Nijmegenaar vertelt daarnaast ook hoe trots hij is op zijn collega en vriend Mart Hoogkamer, die momenteel dé zomerhit van 2021 te pakken heeft met 'Ik Ga Zwemmen'. René: "Het is hem zo gegund (...) Ik ken geen jaloezie, ik ken een gunfactor en ik vind het alleen maar mooi hoe dit hem is overkomen."

RTL Boulevard sprak onlangs nog met de zanger over zijn succes:

Mart Hoogkamer over zomerhit: 'Niet verwacht dat het zo los zou barsten'

02:57
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

René le Blanc: 'Ben geen egotripper, veeg de tuin gewoon zelf'

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!