Prins Bernhard Beeld © ANP

Prins Bernhard heeft spijt van vraag aan Chef'Special

26 augustus 2021 22:50

Humberto Tan (55) heeft naar eigen zeggen 'uitgebreid' gesproken met prins Bernhard (51) over de ophef rond een brief aan Chef'Special. Volgens de presentator is de prins van mening dat de e-mail met het verzoek aan de band om gratis op te treden tijdens de Formule 1 in Zandvoort 'nooit verstuurd' had mogen worden. Zo zei Humberto donderdagavond in zijn talkshow op RTL 4.

"Die brief had nooit verstuurd mogen worden"

Een medewerker van de organisatie van de Formule 1 in Zandvoort, het circuit waarvan de prins mede-eigenaar is, had Chef'Special mede namens Bernhard gevraagd gratis op te treden tijdens de Dutch Grand Prix. Zanger Joshua Nolet, die vanwege de coronapandemie al tijden niet kan optreden, uitte woensdag in een video op Instagram zijn ongenoegen over de uitnodiging.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

'Vraag prins Bernhard aan Chef'Special getuigt van minachting'

'Die brief had nooit verstuurd mogen worden', vertelde Bernhard aan Humberto. Ook zou de prins zijn excuses aan willen bieden en graag met de band willen praten.

Daar heeft Chef'Special niet per se behoefte aan, reageerde Joshua aan de talkshowtafel. Volgens de zanger is de prins slechts 'een vehikel' en is de woede vooral gericht aan de politiek omdat de evenementensector al zolang stil ligt. 'Al twee jaar lang zitten wij als het braafste jongetje van de klas toe te kijken. We mogen niet spelen.'

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Chef'Special gevraagd gratis op te treden bij Formule 1: 'Voelt niet eerlijk'

Marc neemt het op voor prins Bernhard: 'Puur zakelijk'

07:37

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!