Kim Kardashian en Kanye West Beeld © ANP

Komen Kim Kardashian en Kanye West nog terug bij elkaar?

28 augustus 2021 15:31

Er lijkt een kans te zijn dat Kim Kardashian (40) en Kanye West (44) toch weer bij elkaar komen. Toen de realityster afgelopen donderdag in een trouwjurk verscheen bij de luistersessie van het nieuwe album van de rapper en de twee naar verluidt hand in hand het stadion in Chicago verlieten, begon de geruchtenmolen te draaien. Ingewijden vertellen nu aan 'TMZ' dat het niet uitgesloten is dat de exen het weer gaan proberen.

Hoewel Kim volgens de ingewijden vooralsnog niet van plan is de scheidingspapieren door de versnipperaar te doen, zijn ze met elkaar in gesprek. Ze zouden samen praten over hoe ze 'de basis van hun relatie weer kunnen opbouwen'.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Dit heeft Kim Kardashian geleerd van haar ex Kanye West

De realityster en de rapper zouden vooral werken aan hun band vanwege hun vier kinderen. Als daar uitkomt dat de twee toch niet willen scheiden dan is dat voor het hele gezin alleen maar mooi meegenomen, denkt het stel volgens ingewijden.

Kim vroeg in februari na een huwelijk van bijna zeven jaar een scheiding aan. Kanye zou daarna kort hebben gedatet met model Irina Shayk.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kim Kardashian in de problemen met merknaam

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!