Lauren Conrad Beeld © ANP

Lauren Conrad kijkt bewust niet naar reboot van The Hills

28 augustus 2021 17:08

Lauren Conrad (35) heeft de reboot van de MTV-realityserie 'The Hills' nog niet gezien. De voormalig realityster, die in de oorspronkelijke show de hoofdrol had, wil liever niet meer herinnerd worden aan haar oude leven voor de camera's.

"Ik heb het eerlijk gezegd nog niet gezien"

The Hills volgde van 2006 tot en met 2010 een groep jongeren uit Los Angeles. Lauren stopte na vier seizoenen omdat ze er genoeg van had. In 2019 werd reboot The Hills: New Beginnings voor het eerst uitgezonden. Een groot deel van de oorspronkelijke cast keerde daarin terug.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Nikkie de Jager lyrisch over nieuwe make-uplijn Lauren Conrad

De nieuwe serie heeft Lauren nog niet gekeken. "Ik heb het eerlijk gezegd nog niet gezien", zegt de 35-jarige modeontwerpster tegen Entertainment Tonight. Wel staat ze er volledig achter dat er een reboot is gemaakt. "Ik vind het geweldig. Ik ben blij dat ze het nog een keer zijn gaan doen."

Dat het gaat om een serie rond haar voormalige vrienden, is niet de reden dat ze de reboot nog niet heeft gezien. "Ik kijk helemaal geen realitytelevisie", aldus Lauren. Ze voegt eraan toe dat dergelijke shows "haar triggeren" en een gevoelige snaar raken.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Lauren Conrad bevallen van tweede zoon

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!