Kevin Spacey Beeld © Getty Images

Kevin Spacey na beschuldigingen seksueel misbruik weer terug op Amerikaanse filmset

29 augustus 2021 10:53

Kevin Spacey heeft na drie jaar weer een rol in een Amerikaanse film gestrikt. De 62-jarige acteur, die door beschuldigingen van seksueel misbruik de afgelopen jaren niet heeft gewerkt, werd door 'TMZ' in Dunsmuir (Californië) gespot op de set van de nieuwe film 'Peter Five Eight'.

Op foto's is te zien dat de acteur een scène opneemt. Welke rol de acteur vertolkt en hoe groot die is, is niet duidelijk. Over Peter Five Eight zijn sowieso weinig details bekend. De thriller wordt volgens de Internet Movie Database (IMDb) geregisseerd door Michael Zaiko Hall, die vooral bekend is vanwege zijn werk aan de visuele effecten van films als Planet Terror, Pacific Rim en Cloverfield.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Geplaagde Kevin Spacey strikt eerste filmrol in drie jaar tijd

Het is de tweede acteerklus die Kevin dit jaar heeft geboekt. Eerder werd bekend dat hij ook een rol heeft in de Italiaanse film L'uomo che disegnò Dio.

De acteur werd in 2017 door meerdere mannen beschuldigd van seksueel grensoverschrijdend gedrag. De zaak zorgde ervoor dat de acteur kort daarna moest vertrekken uit de populaire Netflix-serie House Of Cards, waarin hij de hoofdrol van president Frank Underwood speelde. Meerdere zaken werden geschikt en geseponeerd. Wel loopt in Londen nog steeds een onderzoek.

Acteur Kevin Spacey voor het eerst in rechtbank op verdenking van aanranding

01:11

De laatste filmrol van de acteur was in Billionaire Boys Club uit 2018. De film werd slecht ontvangen en flopte.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kevin Spacey opnieuw beschuldig van seksueel ontoelaatbaar gedrag