Olcay Gulsen en Ruud de Wild Beeld © Instagram @ruuddewild

Ruud blikt vooruit op operatie: 'Olcay was er de afgelopen tijd voor mij'

29 augustus 2021 14:24

Het revalidatieproces van de radio-dj gaat met vallen en opstaan. Zo moet Ruud de Wild (52) aanstaande maandag wederom onder het mes nadat er eerder darmkanker bij hem werd vastgesteld. Via Instagram bereidt hij zich vast voor op de operatie.

"Hopelijk kan ik er vanaf morgen weer voor jou zijn"

In een post laat Ruud weten dat hij de afgelopen maanden veel steun heeft gehad aan zijn vriendin, Olcay Gulsen. Hij schrijft: 'Jij Olcay was er de afgelopen tijd voor mij. En hoe. Hopelijk kan ik er vanaf morgen weer voor jou zijn.'

De presentatrice laat op haar beurt aan haar volgers weten hoe 'sterk, stoer, grappig, maar vooral lief', ze Ruud vindt.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Ruud de Wild aanstaande maandag weer onder het mes

Eddy Keur, die Ruuds programma De Wild in de Middag overnam toen de presentator in maart stopte, gaf eerder aan in De Gooi- en Eemlander dat Ruud in september weer terug zou keren naar de radio. Maar die kans lijkt klein met de operatie in het vooruitzicht.

"In principe keert Ruud terug na zijn vakantie, maar als hij zich in juli of augustus al goed genoeg voelt, dan maak ik met alle liefde eerder plaats", zei hij toen. "Het is zijn show. Ik ben slechts een vervanger." Een woordvoerster van KRO-NCRV liet eerder weten dat er nog geen startdatum voor Ruud is geprikt.

Ruud de Wild openhartig over darmkanker: 'Ben er vroeg bij'

01:23
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Olcay Gulsen stuk emotioneler: 'Heb out of the blue huilbuien'

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!