Ex On The Beach: Double Dutch seizoen 7 aflevering 4 Beeld © MTV

EOTB-sterretje Imke heeft de liefde gevonden: 'Vonk sloeg over'

30 augustus 2021 15:28

Een kwartet hier en wat vozen daar: tijdens haar deelname aan het laatste seizoen van 'Ex On The Beach: Double Dutch' heeft Imke allesbehalve stilgezeten. Samen met haar (bed)partner in crime Lesley heeft ze de boel flink op stelten gezet. Maar die wilde periode ligt nu achter haar, want de realityster heeft een vriend. Dat bevestigt ze aan de site 'LoveReality'.

"Uiteindelijk sloeg de vonk toch over"

Imke heeft haar wilde haren én haar hart verloren na een avondje stappen. Haar nieuwe liefje - die luistert naar de naam Jermaine en het neefje is van Imkes Ex On The Beach-collega Davey - maakt haar erg gelukkig, zo laat ze weten. "Ik heb hem twee maanden geleden leren kennen in Lakehouse, een zomerbar." Na de ontmoeting besluit Jermaine om er werk van te maken door Imke te overladen met berichten. "Eerst negeerde ik het, maar hij bleef moeite doen en uiteindelijk sloeg de vonk toch over."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Imke vindt eigen lippen 'op beeld ook extreem'

De relatie is nog pril, maar dat weerhoudt de tortelduifjes er niet van om zoveel mogelijk tijd samen door te brengen. Ondanks dat ze twee uur van elkaar vandaan wonen, zijn ze vaak samen. "Hij heeft me officieel gevraagd om zijn vriendin te zijn, dus twijfelde ik zeker niet", laat de verliefde Imke weten. 

Na haar deelname aan Ex On The Beach krijgt Imke veel (negatieve) aandacht over zich heen. Hoe ze daarmee omgaat, vertelt ze in de onderstaande aflevering van Shots Fired. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Familie Imke uit EOTB overspoeld met haatberichten na kwartet

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!