Lil' Kleine en Jaimie Vaes Beeld © ANP

Jaimie Vaes: 'Ik voel nog steeds liefde voor mijn man'

30 augustus 2021 18:10

Jaimie Vaes (32) en Lil' Kleine (26) zijn momenteel even 'on a break', maar dat betekent echter niet dat de realityster geen gevoelens meer heeft voor de vader van haar zoontje. In de nieuwe 'LINDA.meiden' vertelt Jaimie dat ze nog altijd veel contact hebben en elkaar respecteren: "Er zijn ruzies, maar ook veel mooie momenten."

"Nu ik hem heb gewezen op bepaalde patronen, is het aan hem om te bepalen wat hij ermee doet"

Jorik, zoals de rapper echt heet, woont momenteel in Amsterdam, terwijl Jaimie en haar vriendinnen vertoeven op feesteiland Ibiza en elke avond een andere club onveilig maken. Ook zoontje Lío is bij haar op Ibiza. "Voor zover ik voor hem kan spreken, werkt hij er hard aan een betere versie van zichzelf te worden", vertelt ze openhartig in het blad over de situatie tussen haar en Lil' Kleine. "Er moest natuurlijk iets wezenlijk veranderen tussen Jorik en mij, en zo’n transitie gaat in vlagen."

Jaimie blijft met Lío op Ibiza wonen: 'Ik ben gelukkig hier'

01:25
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Sara uit De Bachelor aangezien voor Jaimie Vaes: 'Hou van fillers'

Het eiland geeft Jamie een rustig en veilig gevoel. Dat heeft ze nodig om na te kunnen denken zonder beïnvloed te worden door haar partner of de harde aannames die ze overal en nergens leest. Toch heeft ze haar relatie met Lil' Kleine nog niet opgegeven. "We geven gewoon niet op. We zijn jong en leren van elkaar", vertelt ze hierover. "Hij is de vader van mijn kind en ik voel nog steeds veel liefde voor mijn man."

Jorik was naast haar liefdespartner namelijk ook echt haar maatje en Jaimie laat weten dat de rapper haar op een voetstuk plaatste. "Maar ergens zijn we niet meer dezelfde taal gaan spreken. Nu ik hem heb gewezen op bepaalde patronen, is het aan hem om te bepalen wat hij ermee doet."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Groot verlies voor Jaimie Vaes: ‘Ik heb er geen woorden voor’

Over die bewuste avond in Ibiza laat Jaimie ook nog het een en ander los. Volgens haar ontstond er een incident in de categorie 'had nóóit mogen gebeuren' en escaleerde het. De horrorverhalen die daarop naar buiten kwamen via de roddelpers, zijn volgens haar niet waar. Wat er die avond is gebeurd, is voor niemand goed, vervolgt ze. Jaimie hoopt dan ook dat het een wake-upcall is voor alle betrokken partijen. "Als een relatie op een gegeven moment toxic wordt, of dat nou op een verbale of non-verbale manier is, dan moet je daar iets aan doen", aldus de social media-ster.

De nieuwe LINDA.meiden ligt vanaf dinsdag 31 augustus in de winkels.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!