Penn Badgley Beeld © Tyler Golden/Netflix

Dit is wanneer You seizoen 3 te zien is op Netflix

30 augustus 2021 17:10

Schrap alles wat je gepland hebt staan, want het derde seizoen van de Netflix-hitserie 'You' is in aantocht! En dat betekent nóg meer creepy blikken van Joe Goldberg, waar je al een hele poos op aan het wachten bent natuurlijk.

Joe en zijn voorliefde voor nogal angstaanjagende oneliners en doodenge blikken keren binnenkort terug op Netflix. Na twee succesvolle reeksen is het aanstaande 15 oktober alweer tijd voor het derde seizoen van de serie.

You gaat verder waar Joe (Penn Badgley) en Love (Victoria Pedretti) zijn gebleven. Het verknipte koppel heeft elkaar het jawoord gegeven en zelfs een baby gekregen, Henry. Ook wonen ze inmiddels in Californië, waar de creep zijn pijlen richt op zijn nieuwe buurvrouw. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

'Tweede seizoen van Tiger King verschijnt binnenkort op Netflix'

Zet je maar schrap voor 15 oktober, want het belooft weer een weergaloze achtbaan te worden met You. In de tussentijd kun je natuurlijk de eerste twee seizoenen terugkijken. Maar je kunt ook voor een andere Netflix Original gaan. De streamingdienst heeft de filmklassieker She's All That in een nieuw jasje gestoken. In de video hieronder zie je alles over de remake He's All That

Addison Rae maakt filmdebuut in Netflix-romcom He's All That

02:00
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Formule 1-docu Drive to Survive van Netflix krijgt vierde seizoen

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!