Beeld © ANP

Gerard Joling wil nieuwe liefde zolang mogelijk geheimhouden

31 augustus 2021 14:47

Waar sommige collega's hun nieuwe vlam na één nacht al meeslepen naar de rode loper, doet Gerard Joling (61) het liever rustig aan. In gesprek met 'Veronica Superguide' vertelt de zanger dat hij zijn pony lekker heeft laten grazen afgelopen zomer, maar dat hij het niet snel bekend zou maken als hij een nieuwe liefde heeft.

"Niet iedereen is er ook van gediend om meteen in alle bladen te staan" 

Geer vindt het kennelijk goor om scharrels meteen voor te stellen aan het grote publiek, dus houdt hij zijn potentiële liefdes liever buiten de schijnwerpers. "Er zijn weleens liefdes of affaires, maar die kun je als je wilt lang geheimhouden", vertelt hij. Gerard laat zich niet zo snel gek maken door de roddelblaadjes. "Niet iedereen is er ook van gediend om meteen in alle bladen te staan." 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Gerard Joling deelt kiekje van '30 kilo geleden'

De zanger deelt veel van zijn leven op zijn social kanalen, maar niet álles. Zo heeft Geer volop genoten van zijn slutty summer - de ordinaire benaming van de summer of love -, biecht hij op in het interview. Dat lijstje van 4500 bedpartners, waar ook politici tussenzitten, is schijnbaar weer uitgebreid. "Ja hoor, ik heb de pony heerlijk laten grazen! Ik ben goed in conditie en alles werkt nog goed, dus ik heb de zomer letterlijk over me heen laten komen."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Gerard Joling over 4500 bedpartners: 'Ook politici tussen'

Omdat Gerard niet vies is van de nodige dosis zelfpromotie wanneer dat nodig is, werd hij gisteren verrast met een speciale RTL Boulevard Award ter ere van ons 20-jarig jubileum.

Gerard Joling ontvangt award voor Meest Geplugde BN'er

02:13