Cheryl Cole Beeld © Getty Images

Broer Cheryl woont in tent: 'Al helpt zus niet, blijft familie'

31 augustus 2021 15:53

Hoe glamoureus het leven Cheryl Cole (38) ook lijkt, achter de schermen spelen bij de 'Fight For This Love'-zangeres al jaren familieperikelen. Haar broer Andrew Tweedy (41) kampt met hevige problemen en woont momenteel in een tent, vertelt hij aan de Britse krant 'The Sun'.

"Cheryl wil me dolgraag helpen, maar ik ben te ver heen"

Dat Andrew in een tent leeft, komt niet door een gebrek aan steun van zijn beroemde zus, erkent hij in The Sun. Cheryl zou in het verleden meermaals een poging hebben gedaan om weer met hem in contact te komen en zijn verblijf in een afkickkliniek te betalen. Andrew is namelijk verslaafd aan alcohol. Onlangs werd hij gefotografeerd bij zijn tent, waar hij zat te drinken en een barbecue bij zich had. Hij vermoedt dat zijn familie en zijn beroemde zus geen idee hebben dat hij op straat leeft. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Cheryl Cole kapot van verdriet na diagnose Girls Aloud-collega

"Ik ben al meer dan drie maanden aan het bedelen en dat breekt mijn hart", verklaart Andrew aan The Sun. "Ik zou hier niet moeten zitten met de familie die ik heb. Het is verschrikkelijk. (...) Ook al helpt Cheryl me niet, ze blijft familie. (...) Ik verwijt haar helemaal niets." Andrew deelt een tent met een andere man. Volgens The Sun lagen er flessen urine en blikken bier in hun tent. "Cheryl wil me dolgraag helpen, maar ik ben te ver heen. Ik breek haar hart, maar ik ben niet sterk genoeg om hier uit te komen", gaat Andrew verder. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Cheryl Cole in behandeling tegen angststoornis

Andrew eindigde op straat nadat zijn relatie uit ging en hij zijn baan verloor. Zijn alcoholverslaving en drugsgebruik hielpen niet bepaald mee. Daarnaast heeft hij een aantal keer in de gevangenis gezeten. De eerste keer was in 1996 toen hij twee studenten had neergestoken tijdens een straatgevecht, waarvoor hij drie jaar moest brommen. In 2005 ging hij weer de fout in en moest 4 jaar zitten voor een overval. Ook in 2011 ging het mis: na een gewapende overval op een postbedrijf moest hij 6 jaar de cel in. Cheryl heeft zich nooit uitgelaten over haar broer.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!