Beeld © Instagram @imke_roose

Imke van EOTB laat initialen van prille liefde op lip tatoeëren

31 augustus 2021 15:49

Dat liefde gekke dingen met je doet, bewijst Imke - bekend van 'Ex On The Beach: Double Dutch' - wel. Ze is hoteldebotel op haar nieuwe liefje Jermaine en ondanks dat hun relatie nog pril is, hebben ze al samen een tatoeage laten zetten.

Imke heeft niet alleen haar wilde haren verloren na haar deelname aan het spraakmakende realityprogramma, maar ook haar hart. Haar vriend heeft ze ontmoet op een feestje en hoewel het niet liefde op het eerste gezicht was, zit het nu helemaal goed tussen hen. Zo goed dat Imke het aandurft om zijn initialen te laten vereeuwigen op haar lichaam.

Uit de foto's die ze met RTL Boulevard deelt valt op te maken dat ze 'JDV', Jermaines initialen, heeft getatoeëerd. Voor de oplettende kijker: het is in spiegelbeeld, dus er staat geen 'vol'. Jermaine laat op zijn beurt eenzelfde kroon zetten die Imke al op haar hand heeft staan. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

EOTB-sterretje Imke heeft de liefde gevonden: 'Vonk sloeg over'

Als één deelnemer door Ex On The Beach: Double Dutch veel negativiteit over zich heen kreeg, dan is het Imke wel. In onderstaande aflevering van Shots Fired vertelt ze in gesprek met mede-kandidaat Sander dat ze is geschrokken van de aandacht en opmerkingen.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Imke: ‘Kritiek op studie na EOTB-kwartet belachelijk’

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!