Beeld © Ex On The Beach 25-4-2021

Na Love Island-ster heeft Sander uit EOTB weer nieuw liefje

31 augustus 2021 17:06

In de wereld van de realitysterren wordt er net zo vaak van vriend(in) gewisseld als van Malelions-outfit. Zo is Sander, bekend van het laatste seizoen 'Ex On The Beach: Double Dutch', volop aan het daten. Hij stelt zijn nieuwe vlam voor aan zijn volgers.

"Belle en het beest"

Wie anno 2021 een foto met een nieuwe vlam op Instagram pleurt en die persoon tagt zodat 'ie voor de hele wereld vindbaar is, laat diegene zonder woorden weten dat hij of zij niet langer vrijgezel is. Precies zo gaat Sander te werk: Nicole maakt haar opwachting op zijn Instagram Stories en daarmee lijkt de EOTB'er duidelijk te maken dat hij van de markt is. 'Belle en het beest', schrijft hij erbij. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Sander hard op weg om nieuwe Dusty te worden: 'Meer dan 70 bedpartners'

Sander, die het in mei nog gezellig had met Love Island-kandidaat Kelly, lijkt met zijn liefje nu in de voetsporen te treden van Imke. Zij heeft sinds kort een relatie en heeft zelfs al matchende tatoeages laten zetten. Of Sander de liefde voor Nicole op zijn lichaam laat vereeuwigen is nog maar de vraag. In de video hieronder blikt hij met Imke terug op hun avontuur in Ex On The Beach: Double Dutch. 

Shots Fired: Imke 'schrok van aandacht' na deelname aan EOTB

08:36
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Amai! Sander uit EOTB blijkt een beroemde dubbelganger te hebben

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!