Leni Klum Beeld © ANP

17-jarige dochter Heidi Klum steelt de show op catwalk

31 augustus 2021 17:12

Het zit overduidelijk in de familie: de dochter van het Duitse supermodel Heidi Klum (48), Leni (17), schitterde afgelopen weekend namelijk op een spectaculaire catwalkshow van het Italiaanse modemerk Dolce & Gabbana in Venetië.

Leni droeg een unieke, blauwe satijnen korsetjurk met een rok. Beelden van haar optreden tijdens de extravagante show zie je in de onderstaande video. Ook draagt Leni een - niet bepaald onopvallende - tiara met matchende oorbellen en ketting. Uiteraard ontbrak haar trotse moeder niet: zij juichte haar dochter toe vanaf de tribune.

Afgelopen januari maakte de oudste dochter van Heidi nog haar catwalkdebuut tijdens de Berlin Fashion Week in Berlijn. Drie maanden later had Leni haar eerste covershoot te pakken: toen pronkte ze op de Duitse Glamour. Een vliegende start dus voor het jonge supermodel.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Halloweenkoningin Heidi Klum brengt horrorfilm uit

Onlangs liet Heidi zich nog uit over het bekende lingeriemerk Victoria's Secret. De vele veranderingen die het merk deze zomer aankondigde, kwamen volgens Heidi 'geen dag te vroeg'. De voormalig 'angel' van het lingeriemerk vindt zelfs dat de herlancering iets te lang op zich laten wachten.

"Het is goed, want ze moesten veranderen", stelde de Duitse in het Australische radioprogramma The Sunday Project. "Dat doen ze ook al een tijdje, maar het duurde te lang." Wel zei Heidi dat ze erg blij is dat Victoria's Secret 'eindelijk begrijpt dat er allerlei verschillende mensen zijn die graag iets moois dragen'.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Seal bang dat Heidi Klum met kinderen naar Duitsland verhuist

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!