Emma Heesters Beeld © ANP

Emma Heesters belicht negatieve kant succes: 'Heb geleerd erboven te staan'

1 september 2021 10:47

Emma Heesters is inmiddels een gevestigde naam in Nederland. Onlangs sloeg de 25-jarige nog de handen ineen met haar grote voorbeeld: Ronnie Flex (29), en tijdens haar deelname aan het populaire zangprogramma 'Beste Zangers' wist ze iedereen omver te blazen. Vijf jaar geleden was dat wel even anders vertelt de zangeres in de nieuwe 'LINDA.meiden'.

"Het is leuk om succes te hebben, maar het gaat ook gepaard met jaloezie van anderen"

"Toen ik vijf jaar geleden met YouTube begon, kende niemand het", vertelt Emma over de tijd voordat ze doorbak bij het grote publiek. "Ik moest altijd uitleggen wat ik deed en dan vroegen mensen: 'Maar wat is dan je echte werk?' Als ik dan ook nog eens weinig views op een van mijn video’s kreeg, dacht ik soms: wat de fuck ben ik aan het doen?"

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Emma Heesters en vriend Wesley Hoedt zetten handtekening onder nieuwe woning

Ondanks alle scheve blikken bleef ze volhouden en in zichzelf geloven: "De belangrijkste les die ik tot nu toe heb geleerd, is blijven geloven in je eigen kracht en je niet laten neerhalen door anderen." Want succes gaat gepaard met jaloezie weet de zangeres nu, iets waar ze in het begin wel moeite mee had. "Maar ik heb geleerd erboven te staan", vervolgt ze. "Laat je nooit vertellen dat je iets niet kan, fuck what other people say."

In het blad vertelt Emma ook over haar relatie met voetballer Wesley Hoedt, met wie ze onlangs samen een huis kocht. "Hij ziet me graag in mooie lingerie, kousen en een sexy jurkje", onthult ze. "Ik zie Wesley het liefst in niks. Hij is topsporter, dus op zijn lichaam past alles."

Emma Heesters koos om 'tactische redenen' voor Antwerpen

00:43
Miniatuurvoorbeeld

Bekijk ook:

Emma Heesters over kinderwens met nieuwe vriend

Het hele interview is nu te lezen in de nieuwe LINDA.meiden.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!