Sylvia uit Married At First Sight Beeld © RTL/Flexmi

De vlag mag uit bij Sylvia uit MAFS: 'Tumor is geslonken'

01 september 2021 14:53

Sinds de diagnose longkanker deelt Sylvia van Mierlo (59), bekend van 'Married At First Sight', regelmatig updates over haar gezondheid. Lange tijd is er niet veel positiefs te melden, tot vandaag. Ze laat weten dat de vlag uit mag.

"Kijk, now we're talking"

'We gaan de goede kant op, zo blij', schrijft de opgeluchte realityster bij het filmpje hieronder. Daarin vertelt ze dat ze goed nieuws heeft gekregen van haar nieuwe longarts. "Het komt er eigenlijk op neer dat van die 'schimmelbende', daar is bijna niks meer van over. Hij vertelde me ook nog dat de verdikking op mijn long, dat komt door de bestralingen, is geslonken."

Maar dat is nog niet eens het mooiste nieuws. Juichend zegt Sylvia dat haar tumor geslonken is. "Kijk, now we're talking."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Lichtpuntje voor zieke Sylvia uit MAFS: 'Ontlading voor mij'

Het lijkt in ieder geval weer de goede kant op te gaan met Sylvia. Onlangs kreeg ze in het ziekenhuis nog te horen dat er een witte vlek op haar long te zien was bij een PET-scan. Uitgerekend op vrijdag de dertiende krijgt Sylvia het verlossende antwoord: "Het bleek een ontsteking en gelukkig geen kanker! Dat was een ontlading hoor, bij mij en mijn geliefden. De artsen konden de kanker die in mijn longen zit wel zien."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

MAFS-deelnemers openen veiling en verkopen bruidskleding

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!