Matthijs van Nieuwkerk Beeld © ANP

Deze BN'er stelde Matthijs van Nieuwkerk voor aan nieuwe vriendin

02 september 2021 11:33

Matthijs van Nieuwkerk (60) is alweer een paar maanden gelukkig met zijn nieuwe vriendin Martha Riemsma. Beiden zijn ze werkzaam in medialand, en degene die hen samenbracht is dat ook. Matthijs vertelt in 'VARAGIDS' wie hem aan Martha voorstelde.

"Iets wat rond de boerderij tot nogal wat geritsel in het struikgewas leidde"

Matthijs vertelt in VARAGIDS dat hij na de scheiding van zijn ex-vrouw Karin niet had gerekend op een nieuwe liefde. "Tuurlijk niet. Zou een mooie boel worden."

De presentator ontmoette Martha in een café in Deventer waar ze 'ineens' voor hem stond. "Ik werd aan haar voorgesteld door mijn vriend Eus (Özcan Akyol, red.). Zij is hoofdredacteur van Tubantia, één van de kranten waar Eus voor schrijft."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Johan Derksen haalt nieuwe vriendin Matthijs van Nieuwkerk door het slijk

Matthijs was toen nog niet zo lang gescheiden van Karin. "Wat moet ik er verder over zeggen? Ik zou met gemak kunnen verdedigen dat ik hier niet aan toe was en er al helemaal niet op uit was, maar wat heeft het voor zin: daar stonden we."

De nieuwe relatie van Matthijs werd voor het eerst opgepikt door weekblad Story. Hij zegt nu over de media-aandacht: "Iets wat rond de boerderij tot nogal wat geritsel in het struikgewas leidde van onze premiejagers de paparazzi."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Matthijs van Nieuwkerk gescheiden én heeft al nieuwe vriendin

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!