Maxime Meiland met haar vriend Leroy en haar dochtertje Claire Beeld © ANP

'Maxime Meiland koopt opnieuw miljoenenvilla in Noordwijk'

02 september 2021 16:38

Het lijkt er op dat de nieuwe woning van Maxime Meiland (25) en haar vriend Leroy (29) tóch iets te klein wordt nu er gezinsuitbreiding op komst is. Hoewel ze er nog maar net wonen, zou Maxime alweer een andere villa in Noordwijk op de kop hebben getikt.

Volgens Shownieuws heeft de realityster onlangs een miljoenenpand in het kustdorp gekocht. Eerder dit jaar verhuisde Maxime samen met haar dochtertje Claire en vriend Leroy naar Noordwijk, waar ze hun intrek namen in een riant rijtjeshuis. Nu lijkt het erop dat het stulpje toch niet helemaal bevalt, want Maxime zou op slechts een steenworp afstand een nieuwe villa hebben gekocht. Die ligt net iets dichter bij het strand dan hun huidige woning.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Laatste loodjes: Maxime Meiland toont babybuik

Albert Verlinde heeft geprobeerd om Erica Meiland, de moeder van Maxime, te contacten, maar zij wilde niet ingaan op het verhaal. Een betrokken makelaar gaf aan dat hij het verhaal niet kon ontkennen, dus het lijkt er sterk op dat we binnenkort weer een nieuwe verhuizing gaan zien in Chateau Meiland.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Maxime Meiland over Leroy: 'Het was liefde op het eerste gezicht'

Het nieuwe huis van Maxime en Leroy zou 1,25 miljoen euro hebben gekost. Een flink bedrag, maar dan krijg je ook wat: de woning heeft maar liefst vijf slaapkamers en een ingebouwde bar.

 

 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Maxime Meiland werkt aan boek over haar leven

Het lijkt er echter op dat het gezin voorlopig nog even in de huidige woning blijft. De babykamer is daar namelijk al helemaal klaargemaakt:

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!