Lil Nas X Beeld © ANP

Lil Nas X showt babybuik en gaat binnenkort 'bevallen'

03 september 2021 04:34

Het langverwachte debuutalbum van Lil Nas X (22) ziet binnenkort het levenslicht en daarom heeft de rapper voor 'People' een zwangerschapsfotoshoot gedaan compleet met babybuik. Hij verklaart in het bijbehorende interview dat zijn nieuwe plaat 'Montero' zijn baby is.

"En toen had ik zoiets van: dat is eigenlijk een briljant idee!"

De rapper, die eigenlijk Montero Hill heet, vertelt dat hij die baby-opmerking eerder tegen zijn styliste maakte, en dat die grapte dat hij dan misschien zwangerschapsfoto's moest laten maken. "En toen had ik zoiets van: dat is eigenlijk een briljant idee!"

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Lil Nas X slaat handen ineen met oud-werkgever Taco Bell

Lil Nas X poseert op één van de foto's met een kroon van bloemen op bij een zwembad. Op een ander kiekje ligt hij met een opengeslagen ochtendjas op een bank. De foto's werden niet door iedereen gewaardeerd. Op Twitter reageerde de muzikant laconiek op een aantal hatelijke reacties. Hij grapte onder meer dat hij ervan wordt beschuldigd wanhopig aandacht te trekken door mensen die hem vervolgens al die aandacht geven.

Toch leek hij op een gegeven moment klaar met de respons en twitterde: "Ik ga maar even offline, al deze negatieve energie is niet goed voor de baby."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Lil Nas X moet stoppen met verkoop satanschoenen

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!