Beeld © ANP

Sander Lantinga deelt trouwfoto ter ere van tiende huwelijksdag

03 september 2021 15:56

Het is vandaag 10 jaar geleden dat Sander Lantinga (44) en Tessel van der Lugt (36) elkaar het jawoord gaven. Op Instagram staat de radio-dj stil bij dit bijzondere moment met een foto van de sprookjesachtige bruiloft.

"Er is één constante factor: onze liefde voor elkaar! Waardoor we alles hand in hand aankunnen"

De twee hebben samen veel meegemaakt. ‘Het leven schrijdt voort, dingen veranderen en gebeurtenissen wisselen elkaar af: kinderen, verhuizingen, burn-outs, verlies maar bovenal vele momenten van vreugde en blijdschap’, legt de radio-dj uit op Instagram. Toch is de liefde er niet minder om geworden. Hij vervolgt: ‘Er is één constante factor: onze liefde voor elkaar! Waardoor we alles hand in hand aankunnen.’

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Sander Lantinga schrijft niet al zijn Love Island-teksten zelf

De reacties stromen binnen op het kiekje van het kussende liefdeskoppel. De twee krijgen felicitaties van onder meer zanger Rolf Sanchez en collega-radio-dj Domien Verschuuren. Tessel zelf laat ook een reactie achter onder de foto. ‘I love you’, schrijft ze met een hartje erachter.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Sander Lantinga neemt geen blad voor de mond als songfestivalcommentator

In juni maakte het koppel bekend dat ze in verwachting zijn van hun vierde kind. "Na een paar gesprekken hebben we besloten er nog één keer voor te gaan", vertelde Sander in zijn programma De Coen & Sander Show. Het vierde kindje wordt in december verwacht.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!