Jandino Asporaat Beeld © ANP

Jandino Asporaat wordt weer vader: 'Kan het nog niet geloven'

05 september 2021 12:33

Leuk nieuws voor cabaretier en acteur Jandino Asporaat (40) en zijn gezin: op social media kondigt hij namelijk aan opnieuw vader te worden. Zijn vrouw Shirley is in verwachting van hun derde kindje.

"Ik moet nu al lachen als ik denk aan al die streken"

'We kunnen het nog steeds niet geloven. Er komt gewoon nog een baby Dino aan. Hoe dan, tenminste ik weet wel hoe, maar hoe dan... Ik moet nu al lachen als ik denk aan al die streken van Amy en Elijah, dus je weet nu al dat die 3de gaat terroriseren. God sta me bij', schrijft Jandino bij onderstaande foto. 

Veel bekende Nederlanders feliciteren Jandino en zijn vrouw. 'Oooooh ZO mooi! Gefeliciteerd lieve familie!', laat Chantal Janzen weten. Monique Westenberg reageert met: 'Ooooh wat een cadeau! Gefeliciteerd' en Edsilia Rombley kan het bijna niet geloven: 'Wat? Heb ik iets gemist? Wanneer is dit gebeurd?! Zo leuk! Gefeliciteerd! Good luck!'

Het geslacht van het kindje heeft Jandino nog niet verteld, maar de blauwe confetti om het gezin heen, lijkt het tóch al te verraden: een jongetje. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Jandino Asporaat keert terug in het theater

De grappenmaker heeft deze zomer nog meer goed nieuws gedeeld met zijn volgers, want in juni passeerde zijn film Bon Bini: Judeska in da House de magische grens van 1,5 miljoen bioscoopbezoekers. Eerder waren ook de komedies Bon Bini Holland (2015) en Bon Bini Holland 2 (2018) grote bioscoophits. Beide films werden ook beloond met het Gouden Kalf dat het publiek jaarlijks uitreikt op het Nederlands Film Festival.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Judeska-film van Jandino Asporaat gaat internationaal

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!