Martien en Erica Meiland Beeld © ANP

Au revoir: Meilandjes gaan na paar maanden wéér verhuizen

05 september 2021 13:26

Hoewel Martien (60) en Erica (57) Meiland nog maar net een paar maanden in hun peperdure optrekje in Noordwijk wonen, gaan ze alweer verhuizen. Dat meldt 'De Telegraaf' deze zondag.

"We hebben een huis gezien dat je van de weg niet kan zien"

Martien gaf onlangs nog een groot feest ter ere van zijn 60ste verjaardag, maar daar vertelde hij, in het bijzijn van zijn vrienden, collega's en buren, dat het ook gelijk het laatste feest is in hun - inmiddels 'oude' - woning: "Lieve mensen, welkom op het eerste feest dat we hier geven en dat meteen ook het laatste zal zijn. We gaan weer verhuizen! Ja, alweer."

Hij vervolgt: "Dit huis is gewoon te druk, elke dag staan de mensen voor de deur en zelfs van het hek trekken sommigen zich niets aan. We blijven wel in Noordwijk. We hebben een huis gezien dat je van de weg niet kan zien, dus mét een oprijlaan, en dit gaat dus weer in de verkoop!"

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Martien Meiland verklaart floppen spelshow met Britt Dekker

Martien en Erica kochten hun nieuwe Noordwijkse villa in april voor zo'n 2,7 miljoen euro. Door de overspannen huizenmarkt is de prijs echter alweer flink gestegen: de Meilandjes vragen er nu 2.995.000 euro voor, aldus de krant. 

Overigens hebben de realitysterren niet heel veel zin om wéér de verhuisdozen van zolder te halen: "Ik zie wel ontzettend op tegen die dozen, weer die verhuisstress, maar daar komen we ook wel weer doorheen. Nee, het volgende huis is niet weer duurder. Het is zelfs goedkoper. Weet je, in Noordwijk hebben we het prima naar onze zin."

En hoewel Martien door iedereen op straat herkend wordt, voelt hij zich wel thuis in het Zuid-Hollandse plaatsje: "Natuurlijk is het een gekkenhuis als ik door het dorp loop. Vanmiddag ben ik wel met veertig mensen op de foto gegaan tijdens het boodschappen doen, maar dat is geen probleem. Dat hoort er gewoon bij. Maar dan is het wel lekker dat je als je thuiskomt het hek dicht kan doen en daar niemand ziet!"

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Martien Meiland over verhuizing: 'Deed er drie weken over'

Grappig toeval: niet zo lang geleden spraken we nog met Martien over zijn verhuizing van Hengelo naar Noordwijk. Wat hij toen allemaal te vertellen had, zie je in de video hieronder. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!