Beeld © ANP

Zó zag Marieke Elsinga er vroeger uit: 'Deed enorm mijn best'

6 september 2021 10:51

Mattie Valk (36) en Marieke Elsinga (35) hebben een bijzondere manier gevonden om de laatste scholieren succes te wensen met het gloednieuwe schooljaar. Marieke heeft namelijk een kiekje uit de oude doos gedeeld.

"Op die kuif deed ik zo enorm mijn best. Veel gel. Veel lak. Goede kam en dan héél voorzichtig van de trap anders stortte ie in"

Ze heeft haar haren langer laten groeien en haar tanden staan wat rechter, maar verder is Marieke geen spat verandert. Op het Instagram-account met haar radiocollega Mattie prijkt nu een foto van een jonge Marieke die op de schoolfoto gaat in groep zes, slechts negen lentes jong. 'Groep 6, 9 jaar oud. Iedereen zit vandaag weer in de schoolbanken, succes jongens!' schrijft het duo erbij.

Hun volgers kunnen er in ieder geval enorm van genieten en daarom geeft Marieke nog even opheldering over haar haardracht. 'Op die kuif deed ik zo enorm mijn best. Veel gel. Veel lak. Goede kam en dan héél voorzichtig van de trap anders stortte ie in.'

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Marieke Elsinga tast in het duister tijdens weekendje weg

Mattie en Marieke zijn in ieder geval blij dat hun vakantie erop zit: het radioduo heeft elkaar gemist tijdens hun break. In de video hieronder vertellen ze dat het weer even wennen is nu ze weer aan de knoppen mogen draaien. 

Mattie & Marieke hebben elkaar gemist na vakantie: 'Even wennen'

01:58
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Marieke Elsinga opgeschrikt door natuurbrand bij vakantieadres

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!