Beeld © ANP

Ellemieke Vermolen: 'Ben weer klaar voor de liefde'

6 september 2021 15:30

Bijna tien maanden nadat de scheiding van Ellemieke Vermolen (44) en Sergio Herman (51) wereldkundig wordt, maakt Ellemieke bekend dat ze weer openstaat voor de liefde. Dat vertelt ze in gesprek met 'Nina', onderdeel van 'Het Laatste Nieuws'.

"Er ligt nog een heel leven voor me"

Hoewel de bekende kok ongetwijfeld rouwig zal zijn over de breuk met zijn vrouw, wordt hij niet veel later gespot met een nieuwe schone aan zijn arm. Sergio is zijn hart verloren aan een 21 jaar jongere Vlaamse ondernemer, Chanel Joppart. Het begin van hun relatie is niet erg rooskleurig: de twee werden betrapt toen Sergio met teveel alcohol op achter het stuur zat. Ook overtraden ze de avondklok. Zij kregen daarvoor allebei een bekeuring.

Ondanks dat Sergio al even door is gegaan in de liefde, staat ook Ellemieke daar weer voor open. "Er ligt nog een heel leven voor me", concludeert ze. Eerder vertelt ze in gesprek met RTL Boulevard dat het naar omstandigheden weer goed gaat met haar:

Ellemieke Vermolen na scheiding: 'Opstaan en doorgaan'

00:51
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Sergio Herman en Ellemieke Vermolen niet meer bij elkaar

Begin januari 2021 wordt bekend dat de chef-kok en zijn Ellemieke na een huwelijk van twaalf jaar een punt achter hun relatie zetten. In het belang van de kinderen houden ze de lippen stijf op elkaar wat betreft de reden van de breuk. 

Sergio en Ellemieke waren in totaal 13 jaar samen. Ze hebben twee zoons samen, Noah en Zenna. In 2017 verloren ze hun zoon Joshua vlak voor de geboorte, doordat de navelstreng om zijn nek zat. Destijds vertelde ze aan RTL Boulevard hoe het met haar ging. "Goed is een groot woord, maar het is oké. Het is onderdeel van je leven, je bent gewoon getekend. Het is een litteken voor altijd."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Afgetrainde Ellemieke schittert in bikinishoot na scheiding van Sergio Herman

Ellemieke lijkt zichzelf na de grote breuk in ieder geval helemaal gevonden te hebben. Het publiekelijke kantelpunt is deze zomer. Toen liet ze tijdens een pittige bikinishoot voor LINDA. zien dat ze het poseren nog niet verleerd is en weer lekker in haar vel zit.

Ellemieke Vermolen verrast door billen op cover

00:49