Demy de Zeeuw Beeld © ANP

Oud-voetballer Demy de Zeeuw is in het huwelijksbootje gestapt

06 september 2021 16:04

Oud-voetballer Demy de Zeeuw (38) en zijn vrouw Danielle hebben een bijzonder weekend achter de rug. De twee gaven elkaar gister het jawoord in een eeuwenoud Spaans kasteel vlakbij Barcelona.

"De allerknapste bruid die ik ooit heb gezien en toevallig mijn zus"

Gisteren was de grote dag eindelijk daar. Demy en Danielle stapte op een sprookjesachtige locatie in het huwelijksbootje. Op de Instagram stories delen de twee tortelduifjes beelden van verschillende bruiloftsgasten. 'Sprookjes bestaan', schrijft iemand erbij. De zus van Danielle schrijft trots: 'De aller allerknapste bruid die ik ooit heb gezien en toevallig mijn zus.'

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Demy de Zeeuw heeft moeder 20 jaar niet gezien: 'Het is goed zo'

Meerdere bekende Nederlanders waren aanwezig op de bruiloft van het liefdeskoppel. Yolanthe Cabau had het erg naar haar zin, zo is te zien op haar Instagram. 'Tranen van geluk om jullie zo happy te zien samen. God zegen jullie. Hou zo veel van jullie en wens dat jullie voor altijd zo gelukkig zullen zijn samen', schrijft ze bij een video waar de dansende Demy en Danielle op te zien zijn. 

Ook waren er optredens van onder anderen rapper Frenna en zanger Rolf Sanchez. 

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Dit is wat Demy de Zeeuw verdient met zijn kledingmerk BALR.

Begin 2018 ging Demy al op zijn knieën voor zijn liefje Danielle. 'She said yes!' schreef de dolgelukkige voetballer toen op Instagram. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!