Beeld © ANP

Sander Lantinga breekt meerdere vingers

06 september 2021 17:52

Sander Lantinga (44) heeft maandagochtend zijn pink en zijn ringvinger gebroken. Dit gebeurde doordat hij geïrriteerd en boos met zijn rechterhand tegen de muur van de slaapkamer sloeg. Dat vertelde de dj maandag in zijn programma op 'Radio 538'. Hij spreekt zelf van een "knap staaltje oliedommigheid".

"Dat wordt vier weken doorbijten"

Sander was al geïrriteerd omdat hij wat dingen niet kon vinden tijdens de ochtendroutine van zijn gezin. Daarna struikelde hij over het snoertje van zijn nachtlampje waarna een kop koffie over het net verschoonde bed, een stapel boeken en het stopcontact ging. "Dan knap ik effetjes en deed ik bam, godver!" aldus de dj. "En de muur heeft gewonnen."

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Sander Lantinga deelt trouwfoto ter ere van tiende huwelijksdag

Hij zegt dat hij zo'n bui eens per jaar heeft. "Volgens mijn dokter gaan vrouwen dan met dingen gooien, mannen moeten even een klappie geven", stelt hij. Sander kan nu vier weken zijn hand niet gebruiken. "Dat wordt vier weken doorbijten", constateerde zijn co-host Coen Swijnenberg. "En dan hebben we het nog niet eens over aftrekken gehad", voegde zijn gewonde collega daaraan toe.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Sander Lantinga schrijft niet al zijn Love Island-teksten zelf

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!