Beeld © ANP

Dít is de nieuwe miljoenenvilla van Martien en Erica Meiland

6 september 2021 20:25

Naar aanleiding van de uitzending van RTL Boulevard vanavond, waarin Rob Goossens (30) het had over het nieuwe huis van de familie Meiland, is er een groot aantal tips binnengestroomd. RTL Boulevard kan bekendmaken dat Martien en Erica Meiland bezig zijn met een huis op de grens van Noordwijk en Noordwijkerhout, waar Martien geboren is.

De Meilandjes gaan een miljoenenvilla waar een enorme lap grond omheen zit intrekken, iets dat de voormalig kasteelheer nu mist in zijn andere huis. Bovendien zouden veel vrienden en familie van Erica en Martien nog in de buurt wonen. Het huis staat nog niet op naam van Martien.

Eerder liet Martien al weten spijt te hebben van de villa waar hij nu nog in woont. Hij noemde het huis dat bijna drie miljoen kostte dan ook een miskoop.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Au revoir: Meilandjes gaan na paar maanden wéér verhuizen

RTL Boulevard sprak eerder vandaag met de jarige Erica Meiland. Aan de voordeur van haar inmiddels 'oude huis' vertelde de Chateau Meiland-ster dat ze vóór de verhuizing naar Noordwijk al twijfelde aan hun nieuwe huis. Eenmaal ingetrokken werden haar gevoelens bevestigd. Fans weten het huis namelijk bijzonder goed te vinden, vanwege het 'gebrek' aan een oprit. "We willen gewoon rust", aldus Erica. In de video hieronder vertelt ze er meer over.

Erica Meiland verklaart snelle verhuizing: 'We willen rust'

01:58
Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Martien Meiland heeft spijt: 'Villa in Noordwijk is een miskoop'

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!