Beeld © ANP

Therapie sleept Zendaya door de pandemie heen

07 september 2021 04:54

In een interview met de Britse versie van het tijdschrift 'Vogue' geeft Zendaya een intiem inkijkje in haar leven. De 25-jarige actrice spreekt onder meer over de therapie die ze ondergaat, haar geluk en het leven in de schijnwerpers. "Mijn mentale is gezondheid is ontzettend belangrijk voor me."

"Ik zou iedereen die de financiële mogelijkheden heeft om een therapeut te bezoeken dat zeer aanraden"

"Natuurlijk heb ik therapie. Ik zou iedereen die de financiële mogelijkheden heeft om een therapeut te bezoeken dat zeer aanraden, het is geweldig. Er is niks mis met werken aan jezelf en leren omgaan met bepaalde dingen doordat iemand je daarbij helpt. Iemand die niet je moeder of een vriendin is. Iemand die volstrekt blanco naar jou kijkt en geen vooroordelen heeft", aldus Zendaya.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Tom Holland hint op relatie met Zendaya met verjaardagbericht

Toen het coronavirus wereldwijd toesloeg en er strenge lockdowns werden ingevoerd, ondervond de actrice voor het eerst een lang gevoel van verdriet. "In eerste instantie werd ik wakker en voelde ik me verdrietig, waardoor ik me afvroeg: WTF is er met me aan de hand? Ik had geen idee hoe daar vanaf moest komen. Therapie heeft me geholpen om meer inzicht te krijgen."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Tom Holland gedraagt zich door Zendaya niet meer als een eikel

Een ander onderwerp dat ze vaak tijdens een sessie bespreekt is het beheren van haar verdiende geld. "Mijn moeder is een enorme spaarder, terwijl mijn vader vindt dat je het beter tijdens je leven uitgeeft. Ik zit daar tussenin. Mijn hoop is een carrière te hebben waarin ik uiteindelijk in een financieel onafhankelijke positie beland en de dingen kan doen die ik leuk vind. Dus klussen aannemen omdat je ze graag wilt doen en niet per se hoeft te doen. Maar ik weet wel dat ik altijd wil blijven werken, anders is alles uiteindelijk voor niets geweest."

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!