Guus Meeuwis en Manon Meijers Beeld © ANP

Manon Meijers over uitstellen huwelijk: 'Wilden geen Grapperhausje'

7 september 2021 13:58

Guus Meeuwis (49) en Manon Meijers (42) zijn nu al een tijdje verloofd, maar de bruiloft wordt steeds maar weer op de lange baan geschoven. 'Door corona is ons huwelijk uitgesteld: we wilden geen Grapperhausje', vertelt de stylist in de nieuwe 'LINDA.Loves'.

"Mijn trouwjurk hangt al anderhalf jaar in de kast"

Guus vertelde eerder in De 538 Ochtendshow aan Frank Dane dat van uitstel geen afstel komt. Hij en zijn aanstaande bruid hebben al de nodige plannen uitgedacht, maar die houdt 'ie nog even geheim. Manon onthult nu in het blad dat het in ieder geval een meerdaagse bruiloft wordt en dat ze daarom twee jurken heeft. 'Mijn trouwjurk – ik heb ’m gekocht bij Bloomfeld – hangt al anderhalf jaar in de kast', vertelt ze. 'Al ben ik er nog niet uit welke ik wanneer draag.'

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Manon over relatie met Guus: 'Het knettert soms flink'

Guus Meeuwis stelt huwelijk met Manon Meijers weer een jaar uit

01:38

Manon liet eerder al weten hoe gek ze op haar toekomstige man is toen ze haar geliefde Amsterdam inruilde voor het bourgondische Tilburg. De verhuizing zorgde destijds voor flink wat ophef. Veel volgers van het koppel vonden het stulpje niet bepaald een liefdesnestje en vergeleken het onder andere met een bunker en een crematorium.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Guus Meeuwis bedankte al voor Bernhard-rel voor F1

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!