Beeld © ANP

Donald Trump gaat bokswedstrijden becommentariëren

08 september 2021 05:31

De voormalige Amerikaanse president Donald Trump (75) geeft zaterdag het commentaar bij een aantal bokswedstrijden waaronder die tussen Evander Holyfield en Vitor Belfort. Volgens 'ESPN' hebben Trump en zijn oudste zoon Don jr. getekend voor de klus.

"Ik hou van goede boksers en van goede wedstrijden"

De Trumps zouden niet de reguliere commentatoren vervangen maar hun gedachten over de wedstrijden kenbaar maken op een aparte stream. In een statement heeft Donald sr. laten weten: "Ik hou van goede boksers en van goede wedstrijden. Ik kijk er naar uit beide te zien zaterdagavond en mijn gedachten ter plekke te delen. Je wil dit speciale evenement niet missen."

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Donald Trump neemt het graag tegen Meghan op in 2024

Donald Trump is al langer boksfan. In de jaren 90 haalde hij Mike Tyson naar zijn casino in Atlantic City voor een wedstrijd tegen Michael Spinks. Hij beweerde in 1996 dat hij twintig miljoen had gewonnen door op Evander Holyfield te wedden voor diens wedstrijd tegen Tyson in Las Vegas. De lokale krant Las Vegas Sun schreef destijds echter dat onder de lokale bookmakers niemand iets van die winstklapper wist.

De aankondiging dat oud-president Trump zich zaterdag, precies twintig jaar geleden na de aanslagen van 11 september 2001, bezig zal houden met een bokswedstrijd viel bij veel mensen niet in goede aarde. Op Twitter werd hij 'on-Amerikaans' en 'respectloos' genoemd.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!