Beeld © ANP

Miljuschka schotelt Bridget en Marieke maar liefst víér toetjes voor

08 september 2021 08:10

Dat Miljuschka Witzenhausen (36) niet vies is van een toetje, is geen geheim meer. Haar bijnaam is dan ook niet voor niets de 'cheesecake queen'. Maar op de lancering van haar nieuwe Wehkamp-lijn liet Miljuschka blijken hóé erg ze van desserts houdt. Zo schotelde ze goede vriendinnen Bridget Maasland (46), Marieke Elsinga (35) en nog veel anderen niet één, niet twee, niet drie, maar vier desserts voor.

"Dit is dus voor één persoon"

Op haar Instagram Stories doet Marieke Elsinga een klein verslag van de avond. In een video vertelt ze dat er een toetje op haar bord ligt, maar vervolgens zegt ze tegen Miljuschka: "Ik heb gehoord dat dat één van de vier is", waarop Miljuschka begint te lachen. "Ja", antwoordt ze vervolgens instemmend.

Niet veel later zien we een foto waarop we alle vier desserts mogen aanschouwen. 'Dit is dus voor één persoon', benadrukt Marieke op de foto die ze deelt.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Miljuschka Witzenhausen twijfelde over presenteren van Obese

Miljuschka maakt er geen geheim van dat ze helemaal weg is van desserts. In de video hieronder legt ze uit hoe je je ontbijt een stuk leuker en lekkerder kan maken, door middel van de boterham te vervangen door - jawel - een stuk taart.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Miljuschka neemt het op voor Sonja: 'Zat geen enkele kwade zin in'

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!