Beeld © ANP

Kraantje Pappie openhartig over geldschulden uit het verleden

08 september 2021 11:22

Kraantje Pappie (35) kocht onlangs zijn droomhuis, waar uiteraard flink wat geld voor nodig was. Dat kan de artiest, die eigenlijk Alex heet, zich vandaag de dag prima permitteren. Maar vroeger stonden de geldzaken er heel anders bij. Kraantje had namelijk behoorlijk wat schulden, vertelt hij.

"We gingen nét met elkaar en toen moest ik mijn hele ego aan de kant zetten"

Op zijn Instagram Stories schrijft Kraantje in een openhartig bericht dat hij 12.000 euro aan schulden had toen hij zijn huidige partner Sarah leerde kennen. 'We gingen nét met elkaar en toen moest ik mijn hele ego aan de kant zetten om haar te vertellen dat ik geen geld had om leuke dingen te doen', aldus Kraantje.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Kraantje Pappie geeft zichzelf droomhuis cadeau voor verjaardag

Sarah heeft hem daarna ontzettend geholpen. 'Ze heeft alle post met me opengemaakt, gezorgd dat ik betalingsregelingen trof en er nooit een woord aan vuil gemaakt. Ze heeft alles met me meegemaakt, me gesteund, maar vooral geholpen.' Daar is Kraantje zijn grote liefde, met wie hij dochtertje Maeve heeft, uiteraard bijzonder dankbaar voor. 'Daarom even flink uitgepakt en getrakteerd op een pizza'tje.'

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Kraantje Pappie: 'Maan gooit mij op het podium echt in het diepe'

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!