Beeld © Michel Schnater/RTL

Rechter doet uitspraak in vechtscheiding Frank en Rogier

8 september 2021 12:54

De vechtscheiding tussen Frank Jansen (75) en Rogier Smit (46) heeft een nieuw hoofdstuk gekregen. Hun scheiding wordt voor de rechter uitgevochten. De inzet: geld, privéspullen én hondje Coco.

"Hij heeft zijn doel bereikt"

Frank sprak gisteren met Shownieuws over het kort geding. Tijdens het reclameblok kreeg Albert Verlinde ineens appjes van een kwade Rogier, die hij stukken van de rechtbank zou hebben opgestuurd. Uit die documenten blijkt dat Frank tegen zijn zin in akkoord moet gaan met een omgangsregeling voor hond Coco. Ook moet hij meer RTL-gelden aan Rogier overmaken én zijn spullen naar hem toebrengen.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Rogier sleept Frank voor de rechter vanwege hond

In het kort geding heeft de rechter besloten dat Rogier hondje Coco twee dagen per week mag blijven zien. "Eigenlijk vind ik het zielig voor de hond, maar ik snap dat Rogier het wil. Hij heeft zijn doel bereikt, dat is eigenlijk wel weer leuk", reageerde Frank daarop bij Shownieuws.

Dan is er ook nog de kwestie rondom de RTL-gelden, dat op een tussenrekening stond, omdat Frank wilde voorkomen dat Rogier in de financiële problemen kwam. Dat geld moet Frank nu vrijgeven aan Rogier.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Frank zonder Rogier dit najaar terug op de buis

Een tijdje terug sprak RTL Boulevard met Frank en Rogier over hun op de klippen gelopen relatie. Daarbij liepen de emoties hoog op. Kijk het gesprek in de video hieronder nog eens terug.

Frank en Rogier emotioneel over scheiding 'tafel en bed'

04:26

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!