StukTV teleurgesteld in Mark Rutte: 'Wat een k** antwoord'

8 september 2021 13:01

Mark Rutte (54) gaf de jongens van StukTV een tijdje terug behoorlijk wat hoop toen hij voor de camera's vertelde dat hij graag eens mee zou doen aan hun serie 'Het Jachtseizoen', dat binnenkort op SBS6 te zien is. De jongens waren niet te beroerd om de demissionair minister-president van ons land een uitnodiging te sturen, maar die heeft hij afgewezen.

"De agenda is heel vol"

Op Instagram delen de mannen van StukTV het antwoord dat zij kregen op de vraag of Rutte mee wilde doen aan Het Jachtseizoen. "We hebben het besproken en helaas moet ik je meedelen dat de minister-president er niet op in zal gaan", luidt de reactie. "De agenda is heel vol en dat, in combinatie met vele verzoeken, dwingt tot het maken van keuzes."

De jongens van StukTV zijn daar alles behalve blij mee. 'Wat een kut (standaard) antwoord', schrijven zij bij de post op Instagram.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Stuk TV zet grof geschut in om Het Geluid te achterhalen

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Thomas van StukTV nieuwe backstagereporter We Want More

Gelukkig voor StukTV doet er een heel blik BN'ers mee aan hun programma, waaronder Wesley Sneijder en Rolf Sanchez, Wendy van Dijk en Najib Amhalli en Katja Schuurman en Babette van Veen.