Patty Brard bij Sterren Springen Beeld © ANP

Zien: Patty Brard deelt foto van iconische duiksprong

8 september 2021 13:08

Mediapersoonlijkheid Patty Brard (66) heeft op haar social media een bijzonder kiekje gedeeld. Ze blikt namelijk terug op haar iconische sprong van de duikplank in het SBS-programma 'Sterren Springen'.

"Leef je nog Pat? Och schat..."

Patty wilde graag een salto maken, maar sloeg net teveel om en belande recht met haar gezicht in het water. "Leef je nog Pat? Och schat...", reageert presentator Gerard Joling gelijk na de sprong. 

Terwijl de lip van Patty aan het bloeden is, vertelt ze enkele momenten na haar duik: "Oh, ik ging veel te hard. [...] Maar dat is dus het lullige aan deze sport. Het kan vier keer goed gaan, vier keer fout. Alles ging goed vanmiddag, en dan wil ik zo graag en dan ga ik gewoon te hard en ga bijna in een anderhalve salto." 

 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Patty Brard betrokken bij aanrijding in Amstelveen

Op haar Instagram schrijft Patty, terwijl ze terugdenkt aan het moment, het volgende: "Zonder enige schaamte! Vandaag is het op de kop af alweer zeven jaar en 32 kilo geleden dat ik live op tv plat op mijn muil ging ten aanzien van de ganze natie!"

Ze vervolgt: "Nog steeds word ik erop aangesproken: 'Dat is die gekke mevrouw van die duikplank!' Vind ik dat erg? Nee hoor, kennelijk was het nodig om te staan waar ik nu in mijn leven sta! Ik ben ervan overtuigd dat alles een les is in het leven, en daar hoort op je bek gaan zeker bij!"

Toch zou de tv-diva het niet meer doen: "Nee, ik heb ervan geleerd!" Het fragment is hieronder nog eens te zien. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Patty Brard laat met video resultaat zien na voetenoperatie

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!