Imke in Ex on the Beach Beeld © Ex on the Beach/MTV

Gloednieuwe vriend schuift ring om vinger van Imke uit EOTB

08 september 2021 18:08

Het lijkt erop dat Imke Roose - bekend van 'Ex On The Beach: Double Dutch' - haar wilde periode voorgoed achter zich gaat laten. Op Instagram deelt de realityster beelden van een bijzondere date-avond met haar vriend Jermaine, dat eindigde met een ring om haar vinger.

''Yes please''

Imke stond er in Ex On The Beach: Double Dutch bekend om dat ze flink de bloemetjes buiten kon zetten. Toch lijkt het er nu op dat ze de ware liefde heeft gevonden: op Instagram deelt ze een video waar een ring om haar vinger te zien is. ‘Yes please’, schrijft ze erbij. Of de twee tortelduifjes daadwerkelijk verloofd zijn, is (nog) niet duidelijk. 

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Imke van EOTB laat initialen van prille liefde op lip tatoeëren

Overigens is de relatie van de twee nog vrij pril. "Ik heb hem twee maanden geleden leren kennen in Lakehouse, een zomerbar.", liet Imke vorige maand weten aan de site LoveReality. Het was geen liefde op het eerste gezicht. "Eerst negeerde ik het, maar hij bleef moeite doen en uiteindelijk sloeg de vonk toch over", vervolgt de realityster. 

Dat liefde gekke dingen moet je laat doen, weet de realityster maar al te goed. Onlangs liet ze nog de initialen van haar liefje op de binnenkant van haar lip tatoeëren. 

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

EOTB-sterretje Imke heeft de liefde gevonden: 'Vonk sloeg over'

Imke kreeg veel negativiteit over zich heen na haar deelname aan Ex On The Beach: Double Dutch. In een aflevering van Shots Fired vertelt ze hoe ze omging met de aandacht en opmerkingen.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Is jouw ex next? Aanmelden voor Ex on the Beach kan nog steeds

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!