Jessica Chastain en Oscar Isaac Beeld © ANP

Jessica Chastain en Oscar Isaac slechts 'goede vrienden'

08 september 2021 21:19

Een grapje, zo noemde Jessica Chastain (44) de vertoning van haar en co-ster Oscar Isaac (42) op de rode loper van het Filmfestival in Venetië. De twee promootten daar hun film 'Scenes from a Marriage' die daar in première ging. Tijdens de fotosessie konden de twee geen moment van elkaar afblijven en leken ze als twee verliefde tortelduifjes te poseren voor de camera's.

"We studeerden samen en zijn al meer dan de helft van ons leven vrienden"

Dat was dus allemaal acteerwerk, zo zegt Jessica woensdag in het Amerikaanse tv-programma Today. "We acteerden, maar Oscar en ik zijn ook goede vrienden. We studeerden samen en zijn al meer dan de helft van ons leven vrienden", aldus de actrice.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Jessica Chastain deelt eerste foto van dochtertje

Het moment van Jessica en Oscar op de rode loper zorgde op social media voor flink wat onrust. Mensen dachten dat de twee een setje waren omdat ze zo innig met elkaar poseerden. Op een van de foto's lijkt de acteur Jessica's oksel te kussen. Beiden zijn echter al getrouwd, Oscar met regisseur Elvira Lind en Jessica met mode-ondernemer Gian Luca Passi de Preposulo.

Jessica Chastain en Oscar Isaac

De actrice kan er wel om lachen. "We hebben allemaal zo lang thuis vastgezeten. Toen deze video viraal ging, dacht ik echt dat mensen meer naar buiten moesten om anderen te zien en vast te houden."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Oscar Isaac en Jake Gyllenhaal in nieuwe film over The Godfather

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!