Dave, Donny en Dries Roelvink Beeld © ANP

'Dit zijn de rare gewoontes van Dries Roelvink'

10 september 2021 06:42

Dave (27) en Donny (23) Roelvink spraken vorig jaar een tijd niet met elkaar, maar de broers vertellen vrijdag in 'De Telegraaf' dat er eigenlijk nooit echt veel aan de hand was. "Er is geen bom gebarsten ofzo. Het was gewoon een kwestie van veel te veel op elkaars lip zitten. Het was ook zo weer goed, toen we daaraan toe waren", aldus Dave.

"Uit bijgeloof tikt 'ie onder zijn voet en dan weer bovenop zijn hoofd"

Volgens de twee heeft vader Dries in de periode geprobeerd zijn zoons bij elkaar te krijgen, maar dat voelde voor de broers te geforceerd. Toen Dave bekendmaakte dat hij en vriendin Jazzlyn hun eerste kind verwachten, pakte Donny wel meteen de telefoon om het stel te feliciteren. "'Kom dan even langs', zei hij, en dat heb ik de volgende dag gedaan. Nou, toen was het meteen als vroeger en was het meteen ook klaar."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Dries Roelvink en Bas Smit genieten van 'nieuwe' sport Padel

In het interview noemen de broers hun pa Dries "een wereldvader", maar vertellen ze dat hij wel nogal bijgelovig is. Zo draagt de zanger volgens Dave altijd een pak als hij gaat vliegen, omdat hij dat ook deed toen er ooit problemen waren met zijn vliegtuig, wat uiteindelijk goed afliep. Donny: "En hij heeft meer rare gewoontes. Als hij een ziekenwagen hoort, tikt-ie altijd uit bijgeloof onder zijn voet en dan weer bovenop zijn hoofd. Dat doet-ie al jaren. Ik weet niet beter."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Bas Smit leert wijn drinken van meester Dries Roelvink

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!