Lil' Kleine en Jaimie Vaes Beeld © Instagram @jaimievaes

Lil' Kleine weer herenigd met zoontje Lío en Jaimie Vaes in Ibiza

12 september 2021 12:37

Jaimie Vaes (32) en Lil' Kleine (26) zijn momenteel dan wel even 'on a break', dat betekent echter niet dat de twee elkaar volledig uit de weg gaan. De rapper is dit weekend zelfs in Ibiza, waar Jaimie nu woont, om tijd met zijn gezin door te brengen. Zo is te zien op Instagram.

Na het veelbesproken Ibiza-incident besloot Jaimie om samen met zoontje Lío op haar favoriete eiland te blijven. Jorik - zoals de rapper echt heet - woont nog altijd in Nederland, maar in verschillende Stories van zowel Jaimie als Kleine is nu te zien hoe de rapper zich weer bij zijn gezin voegt.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Jaimie Vaes: 'Ik voel nog steeds liefde voor mijn man'

Het eiland geeft Jamie een rustig en veilig gevoel. "Ik heb het nodig om na te kunnen denken zonder beïnvloed te worden door mijn partner of de harde aannames die ik overal en nergens lees. Zo zou ik bij Jorik blijven omdat ik financieel afhankelijk van hem zou zijn. Hij helpt Lío en mij nog steeds, ook al zijn we on a break, maar daarnaast help ik ook mijzelf", vertelde ze onlangs in een openhartig interview met LINDA.meiden.

Miniatuurvoorbeeld

Bekijk ook:

Lil' Kleine ontkent betrokkenheid bij mishandeling: 'Trekt zich er weinig van aan'

Voor Jaimie is het wel gek om Jorik te zien, vertelde ze eerder in haar eigen realityerie. "Het voelt heel ongemakkelijk als hij hier ineens is. Ik denk dat het heel goed is dat we even niet in elkaars aura zitten. Hij is natuurlijk wel de vader van mijn kind, dus je blijft elkaar zien. Maar het is wel heel anders dan dat je met elkaar in een huis woont. Het is nu nog even onwennig en heel pril."

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!