@demiideboer

Demi de Boer deelt stralende zwangerschapsfoto op babyshower

13 september 2021 14:18

Over een paar weken wordt het kleine wondertje van Demi de Boer (25) en Ronnie Flex (29) verwacht, dus was het afgelopen zondag tijd voor een babyshower! Op Instagram deelt Demi de sprookjesachtige beelden.

''Ik huilde tranen met tuiten’'

De hoogzwangere Demi is helemaal overweldigd door de babyshower en 'huilt tranen met tuiten' op het moment suprême. Ook bedankt ze haar vader Ronald de Boer en vriend Ronnie. 'Bedankt Ronald en Ronnie voor het mede mogelijk maken. Voor altijd dankbaar voor mijn vrienden en familie. Klaar voor mijn kleine meisje', vervolgt ze haar verhaal. 

Even later plaatst ze nog een kiekje op Instagram in een knallende roze jurk, waar Demi’s babybump duidelijk op te zien is. 'Mijn babyshower #33weken', schrijft ze er trots bij. 

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Zwangere Demi de Boer: 'Nog heel even en dan komt ze'

Meerdere bekende vrienden van Demi reageren onder de foto. 'Oh liefje, wat ben je mooi', schrijft presentatrice Quinty Trustfull. Ook influencer Dilan Sabah - zelf in januari bevallen van een jongetje - reageert: 'Hot mom' met een hartje erbij. 

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Ronnie Flex stroomt over van liefde voor vriendin Demi de Boer

Eind oktober wordt het kindje van de twee verwacht. Eerder sprak RTL Boulevard met Ronnie over de komst van zijn tweede kindje. In de video hieronder vertelt hij er meer over.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!